Algemene Voorwaarden.

A-Z Trading B.V.
KvK: 88712125
BtW: NL864742836B01
Tel. +31 6 34003718
E-Mail: info@aztrading.nl
Vestigingsadres: Dahliastraat 24, 7102KB, Winterswijk ( Geen Bezoekadres )


1.Toepasselijkheid 
1.1Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, opdrachten en leveringen van A-Z Trading. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen geldig als ze schriftelijk zijn overeengekomen.

2.Offertes 
2.1 Alle offertes van A-Z Trading zijn vrijblijvend en geldig gedurende 30 dagen, tenzij anders aangegeven. De offertes zijn gebaseerd op de informatie die door de klant is verstrekt.

3.Prijzen 
3.1 Alle prijzen zijn exclusief btw, tenzij anders aangegeven. A-Z Trading behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen. 
3.2 Prijswijzigingen hebben geen invloed op lopende opdrachten.

4.Betaling 
4.1 Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum, tenzij anders overeengekomen. 
4.2 Bij niet-tijdige betaling is de klant van rechtswege in verzuim en is A-Z Trading gerechtigd om rente en incassokosten in rekening te brengen.

5.Levering 
5.1 De leveringstermijnen worden in overleg met de klant bepaald. Levering vindt plaats op het overeengekomen adres. 
5.2 De klant is verplicht de goederen bij levering te inspecteren op gebreken.

6.Garantie en reclame 
6.1 A-Z Trading staat in voor de kwaliteit van de geleverde goederen. Eventuele gebreken dienen binnen 7 dagen na levering schriftelijk te worden gemeld. 
6.2 Bij terechte klachten heeft de klant recht op vervanging of herstel van de gebrekkige goederen.

7.Aansprakelijkheid 
7.1 A-Z Trading is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die de klant lijdt als gevolg van het gebruik van de geleverde goederen of diensten.

8.Geschillen en toepasselijk recht 
8.1 Op alle overeenkomsten tussen A-Z Trading en de klant is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing. Eventuele geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar A-Z Trading is gevestigd.

Wijziging en aanvulling van de voorwaarden 
A-Z Trading behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te wijzigen of aan te vullen. De gewijzigde voorwaarden zijn van toepassing op nieuwe opdrachten en leveringen vanaf het moment van publicatie.

Voor het laatst gewijzigd op: 31-3-23